Welzijnsorganisaties in den Haag

Binnen Den Haag zijn verschillende welzijnsorganisaties werkzaam. Die houden zich bezig met maatschappelijk werk, ouderenwerk, jongerenwerk en sociaal-cultureel werk.

Buurtcentrum Kommunika

Kommunika is een klein en onafhankelijk buurtcentrum en is al ruim 35 jaar een begrip in Scheveningen-dorp. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen in Kommunika. De nadruk ligt dan ook op een gezellige sfeer waarin jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, deelnemen aan activiteiten en/of iets kunnen leren.

VÓÓR Welzijn

VÓÓR Welzijn is de aanbieder van opvang, zorg en welzijn in uw wijk. Alle bewoners van jong tot oud kunnen bij ons terecht. Tot ons aanbod behoren peuterspeelzalen/voorscholen, het kinder- en jongerenwerk, ouderenwerk, maatschappelijk werk en opvoedondersteuning.

Stichting MOOI

MOOI staat als welzijnsorganisatie voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. Wij hebben één motto en één visie: ‘MOOI verbindt mensen’. Dit uit zich in het uitgebreide aanbod aan diensten, cursussen en activiteiten voor jong en oud. Vanuit verschillende locaties in Den Haag en Zoetermeer en omstreken zetten wij ons in voor het verbeteren van het welzijn in de buurt, wijk of stad.

Zebra welzijnswerk

Zebra is de organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning die opereert in de wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal in de gemeente Den Haag. Zebra zet zich in om de zelfstandigheid van mensen te vergroten. Wij bieden een veilige omgeving, waarin we onze klanten helpen zo goed mogelijk te functioneren in de maatschappij. Zodat ze op eigen kracht verder kunnen gaan.

Mytikas

Mytikas bestudeert maatschappelijke vraagstukken op het gebied van werk, schooluitval, criminaliteit en communicatie en is inmiddels zeven jaar succesvol bezig. Via visualisatie, simulatie en coaching wordt de complexiteit aangepakt. Mytikas verbreedt de grenzen van de bevolkingsgroepen in Nederland, zowel autochtonen als allochtonen, door middel van hybride culture en out of the box denken.

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode