Kudibal Chantelle Sease Tunieken Pink TuniekDea dtsQChr
RoodVingino shirts T Longsleeves Shirt Girl 13lcuTFJK

Sloop Gasthoes Horst duidelijk in beeld via BIM-model

Ten behoeve van de vernieuwing van sociaal-cultureel centrum ’t Gasthoes Horst is de eerste fase in uitvoering gegaan: de sloop. Nadat het gehele pand van binnen en van buiten middels een pointcloud is ingemeten, is door Leenders Architecten & Ingenieurs de bestaande toestand in een 3D BIM-model gezet.  Van daaruit is het ontwerp gemaakt voor de vernieuwingen die door het gehele pand doorgevoerd worden.

Sokken Mens Sock KnitJ lindeberg Blue dCtxshrQB

Fasering Gasthoes duidelijk via BIM-model

Aan de hand van het ontwerp is in het BIM-model middels faseringen aangegeven waar de te slopen delen zitten. Zo kon voor de aanbesteding van het sloopproces goed duidelijk gemaakt worden wat de bestaande toestand is, wat er gesloopt moet worden en wat uiteindelijk het resultaat moet zijn. Het uiteindelijke resultaat zal het uitgangspunt zijn waarmee de bouwkundig aannemer van start moet met de wederopbouw.

Op dit moment worden door ons de begeleiding en stukken verzorgd om tot een bouwteam te komen met een aannemer die na de sloop aan die wederopbouw kan beginnen. Volgens planning zal die begin 2019 van start moeten gaan.

Pointcloud en 3D BIM-model

RoodVingino shirts T Longsleeves Shirt Girl 13lcuTFJK

Altijd al eens inkijk willen hebben in de mogelijkheden van een pointcloud en/of 3D BIM-model? Neem dan vrijblijvend contact op met projectleider Gert-Jan van den Tillaart via 0413-366711 of [email protected]

RoodVingino shirts T Longsleeves Shirt Girl 13lcuTFJK

ShareLalle StructuurJ Strikjes lindeberg Stropdassenamp; Tweekleurige Stropdas Dk Grey 80nNmw

RoodVingino shirts T Longsleeves Shirt Girl 13lcuTFJK
Blouses Yellow S1096Sensi Korte Blouse Wear Mouwen MjUVSLzpqG
Black Black SneakersHummel Black Black SneakersHummel SneakersHummel SneakersHummel Black SneakersHummel QrdCoEeWxB