Praktische informatiewijzer Mantelzorg

Luisteremn, steunen en praktische zaken regelen en constant plannen. Vaak in combinatie met een baan of gezin. Als je lange tijd voor iemand zorgt, die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is, dan ben je mantelzorger. Je wordt mentaal zwaar belast en voor je het weet loop je jezelf voorbij.

Met welke instanties heb je te maken? Hoe regel je financiële ondersteuning? Wat kan de werkgever voor je betekenen en hoe zorg je ervoor dat jezelf niet opbrandt? In deze informatie Wijzer vind je de belangrijkste stappen die je kunt nemen als je mantelzorger wordt. Zodat je weet waar je aan toe bent en goed bent voorbereid op je ondersteunende taak. PGGM biedt overzicht en inzicht. Met tips om je mantelzorgrol te verlichten.


Nieuwsgierig?

Blader door de Informatie Wijzer Mantelzorg

 

Mezzo maakte deze informatiewijzer samen met Pensioenfonds PGGM

 

 

 

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode