Mondzorg

Mondzorg bestaat uit een samenhang van activiteiten:

  • Regelmatige screening: het periodieke mondonderzoek waarin gekeken wordt naar het risico op het ontstaan van afwijkingen en eventuele tekenen van afwijkingen. Het is de bekende ‘halfjaarlijkse controle’, die voor velen minder vaak kan plaatsvinden. Individueel kan de frequentie afgestemd worden op basis van een inschatting van het risico op het ontstaan van afwijkingen.
  • Professionele preventie: zoals verwijdering van tandsteen, sealing, fluoride-applicatie (bij een hoog risico op het ontstaan van gaatjes), voorlichting en instructie.
  • Ondersteuning: instructies die worden gegeven over mondhygiëne en voeding, maar ook het helpen gedrag te veranderen of vast te houden.
  • Curatie: alles wat met vullen, trekken, maken van kronen, bruggen en gebitsprotheses te maken heeft.

>> Lees meer over Mondzorg

 

Mondhygienist in den Haag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een Mondhygiënist in Den Haag (ZH)

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode