Alle Centrum voor Ouderen inlooppunten geopend

08-04-2014 16:04

Inmiddels is het zevende Centrum voor Ouderen inlooppunt (CvO inlooppunt) van de werkmaatschappijen van Xtra geopend. Hiermee zijn alle inlooppunten in locaties van MOOI, VÓÓR Welzijn en Zebra in gebruik genomen.

Bij de CvO inlooppunten kunnen ouderen, familie, verzorgers en buren terecht voor ondersteuning en hulp op het gebied van zorg, welzijn en gemeentelijke dienstverlening (voorzieningen gehandicapten, hulp bij het huishouden en juridische dienstverlening). De inlooppunten zijn laagdrempelig en op vaste tijden zijn er gekwalificeerde medewerkers en ouderenconsulenten aanwezig. Hiermee wordt bevorderd dat kwetsbare ouderen tijdig in beeld komen zodat zij, in eerste instantie vanuit het bestaande (vrijwilligers) netwerk, hulp en ondersteuning krijgen. Hierdoor kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen.

Voor Stichting MOOI bevindt zich een Centrum voor Ouderen in de locaties:

Centrum Cromvlietplein
Cromvlietplein 120
2516 KV Den Haag
T  070  - 205 23 80

Centrum Moerwijk
Aagje Dekenlaan 51
2533 SG Den Haag
T  070 - 205 23 70

Kijk voor alle Centra voor Ouderen in Den Haag op:
https://denhaag.nl/home/bewoners/to/Centrum-voor-Ouderen.htm

 

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode