Alzheimer Café Scheveningen 7 mei

22-04-2014 15:17

Er vindt op 7 mei a.s. een Alzheimer Café Scheveningen plaats met als onderwerp 'Wilsbekwaamheid en volmachten'. Dementie kan verstrekkende gevolgen hebben ten aanzien van beslissingsbevoegdheid en wet- en regelgeving. Een notaris geeft informatie over onder andere volmachten, levenstestament en bewindvoering.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden in wijkcentrum De Mallemok aan de Westduinweg 40 in Scheveningen. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. De bijeenkomsten starten meestal met een inleiding door een deskundige of de vertoning van een film, waarna de bezoekers ideeën, informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Op 7 mei is de zaal open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

 

Bron: HWW Zorg

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode