Andere naam en nieuwe website Respect Zorggroep

08-02-2014 14:48

Respect Zorggroep voert sinds 1 februari 2014 een iets andere naam: in de officiële aanduiding wordt Scheveningen achterwege gelaten. Hiervoor is gekozen omdat het werkgebied, met name de groeiende thuiszorg, inmiddels veel meer omvat dan alleen Scheveningen. Bovendien is het de bedoeling dat de verschillende onderdelen van Respect (zoals de thuiszorg en de verschillende locaties) meer ruimte krijgen voor een eigen profiel en dus een eigen gezicht. De naamsverandering wordt geleidelijk doorgevoerd.

Daarnaast heeft Respect Zorggroep haar website vernieuwd. De website geeft snel een overzicht van wat Respect te bieden heeft. De eerste reacties zijn heel positief: bezoekers noemen de website fris en overzichtelijk. De komende maanden bouwt Respect de website verder uit, onder andere met informatie en foto’s (veel foto’s) van afdelingen en activiteiten.

 

Bron: Respect Zorggroep

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode