Middin voor Werk wint aanbesteding UWV

11-01-2014 13:52

Middin voor Werk is een door het UWV-WERKbedrijf erkend re-integratiebedrijf en jobcoachorganisatie voor (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij voeren re-integratietrajecten uit voor het UWV-WERKbedrijf in de regio Haaglanden/Leiden en Rijnmond. Middin voor Werk heeft de aanbesteding van UWV voor 2014 binnengehaald.

Deze opdracht betreft gunningen voor reïntegratie naar betaald werk binnen Wajong en WIA/WAO in diverse categorieën. Middin voor werk is ervan overtuigd dat de werkwijze, het hoge slagingspercentage (rond de 70%) van een zeer moeilijke doelgroep en het kunnen schakelen en samenwerken met diverse disciplines binnen Middin redenen zijn geweest om de opdracht te gunnen.

We gaan er een goed jaar van maken met onze 175 huidige klanten en de (hopelijk) velen die weer aangemeld gaan worden door UWV!

 

Bron: Middin

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode