MOOI begeleidt 40 jongeren d.m.v. Pluscoaching

11-02-2014 14:54

Pluscoaching wordt uitgevoerd door verschillende (zorg)organisaties, waaronder Stichting MOOI. Deze vormen een netwerk met als doelstelling: “Wrap around care”. De organisaties zijn allemaal bekend in de regio en het onderwijs en leiden de jeugdige daar waar nodig door.
Pluscoaching wordt ingezet om overbelaste jongeren te helpen bij het behalen van hun startkwalificatie. Het is een vorm van ondersteuning voor jongeren met meervoudige problematiek: Een combinatie van verschillende soorten probleemgedrag of problemen op meerdere levensgebieden.

Een pluscoach traject is een intensief traject van ongeveer 6 maanden waarbij 2x per week met de jongere wordt afgesproken. Bovendien is de pluscoach altijd bereikbaar voor de jongere per chat, whatsapp, telefoon of social media. De pluscoach helpt bij praktische zaken, geeft psychische ondersteuning, is de spin in het hulpverleningsnetwerk en begeleid het gezin van de jongere waar nodig.

Wij van Stichting MOOI leveren een pluscoach wanneer een school in ‘Haaglanden’ hier behoefte aan heeft.
Stichting MOOI heeft inmiddels een team van 9 pluscoaches en begeleidt 40 jongeren.

 

Meer weten over Pluscoaching?

Neem contact op met Sander Ulehake, s.ulehake@stichtingmooi.nl

http://www.pluscoach.nu/

 

Bron: Stchting MOOI

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode