Muziekles voor mensen met een beperking

14-04-2014 16:08

Dat een beperking lang niet altijd een belemmering hoeft te zijn om muziek te maken, bewijst Art-Mobile. De muzikanten van deze organisatie coachen mensen tijdens op maat gemaakte muzieklessen.

Art-Mobile is er voor iedereen en gespecialiseerd in het werken met ouderen, mensen die chronisch ziek zijn, mensen met autisme, Syndroom van Down, visuele-, auditieve- of andere lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen.

Art-Mobile geeft thuis of op een plek naar keuze les. Geduldige docenten geven op een enthousiaste manier les in piano, keyboard, gitaar, harp, drums en zang.

Eric Schulp is initiatiefnemer van Art-Mobile. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest bij het Koorenhuis. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Inmiddels heeft hij bij Art-Mobile versterking van Margje Ottevanger. Zij is zangeres en songwriter, geeft zangles en dirigeert de popkoren op het Koorenhuis.

Voor meer informatie: www.art-mobile.nl

 

Bron: Voorall

 

 

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode