Nieuwe website aangepast sporten

10-02-2014 17:32

De website Aangepast Sporten Zuid-Holland is online. Vanaf vandaag kunt u op deze website het aanbod van aangepaste sporten voor mensen met een beperking in heel Zuid-Holland vinden.

U kunt op www.aangepastsportenzuidholland.nl op meerdere manieren zoeken naar een sportactiviteit. Per beperking, op sportsoort, per regio en zelfs op woonplaats kunt u uw zoekopdracht verfijnen.

Aangepast Sporten.nl
 
Sportaanbieders

Voor sportaanbieders is er informatie over aangepast sporten en contactgegevens van adviesorganisaties, die hen kunnen helpen om aangepast sporten op te zetten binnen hun organisatie.

Deze website is opgezet door Sportservice Zuid-Holland in samenwerking met de netwerkpartners aangepast sporten in de diverse regio’s van Zuid-Holland. Deze netwerkpartners, zoals gemeenten, stichtingen MEE, Revalidatiecentra en sportaanbieders kunt u ook terugvinden op de website. De bouw van deze website is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818.

 

Bron: DenHaag.nl

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode