Nieuwe website: Hulp Online Den Haag

14-02-2015 16:57

Hulp vragen op het moment dat je echt even hulp nodig hebt: midden in de nacht, of tijdens de pauze op het werk. Maar ook: hulp krijgen op het moment dat het uitkomt. Dat kan sinds Xtra welzijn de maatschappelijke hulpverlening een aantal jaren geleden digitaal beschikbaar heeft gemaakt. Alles is bespreekbaar, van kwesties die variëren van zorgen over het kind dat gepest wordt tot huiselijk geweld.

Met de ervaringen van de afgelopen jaren is er een nieuwe site gebouwd, www.hulponlinedenhaag.nl. Wie online hulp zoekt kan via de site voortaan nog sneller en eenvoudiger de hulp vinden die bij hem of haar past, of zelf aan de slag gaan met trainingen en apps. Online hulpverlening in Den Haag is klaar voor de toekomst.

Bron: Xtra

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode