Oplichters geven zich uit voor thuiszorgmedewerker

07-02-2014 14:05

Zorgaanbieder Florence waarschuwt dat er opnieuw oplichters aan het werk zijn die zich uitgeven voor medewerkers van de thuiszorg. Florence is van deze praktijken op de hoogte gebracht door cliënten uit Den Haag. De oplichters worden steeds brutaler: een cliënt is gebeld met de mededeling dat er medewerkers van Florence langs gaan komen. Er zijn daarna drie dames binnengekomen die de pinpas hebben meegenomen en enkele duizenden euro’s hebben gepind.

Florence betreurt dit ten zeerste en adviseert haar cliënten niet de deur open te doen voor medewerkers die zij niet kennen.

De verzorgenden en verpleegkundigen van Florence brengen alle cliënten persoonlijk op de hoogte van de oplichterspraktijken en de voorzorgsmaatregelen die cliënten kunnen treffen.

Door de kordate handelwijze van de cliënten kon de politie direct op zoek naar de oplichters in de betreffende straat. Tot op heden is nog niet bekend of zij de daders hebben kunnen oppakken.

 

Bron: Florence

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode