Website Florence vernieuwd!

16-01-2014 12:04

De afgelopen maanden is, in nauwe samenwerking met internetbureau Snakeware, gewerkt aan het concept, de creatie en de implementatie van de vernieuwde website van Florence. www.florence.nl en www.werkenbijflorence.nl zijn samengevoegd in één nieuwe website. Beide websites zijn nog wel benaderbaar via hun eigen URL.

 

De website van Florence bedient potentiële cliënten, werkzoekenden, verwijzers en andere geïnteresseerden op een moderne en gebruiksvriendelijke wijze. Door de heldere, zoekmachine vriendelijke opzet en het inzetten van social media zoals Twitter en Facebook draagt de nieuwe website ook bij aan een grotere interactiviteit. Daarnaast sluit de website aan bij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van webcommunicatie. Dit houdt in dat de website zonder problemen bekeken kan worden op ieder apparaat.

 

Binnen de website zijn de normen en waarden waar Florence voor staat, die cliënten in staat stellen hun zelfredzaamheid en welbevinden te optimaliseren, ook in het online speelveld gerealiseerd. De gebruiksvriendelijke website levert naast de informatieve en servicegerichte onderdelen ook bij aan de vindbaarheid van Florence

 

 

Bron: Florence

 

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode