Workshops binden en behouden

12-02-2015 13:59

Nog even en NLdoet houdt Nederland weer twee dagen in zijn greep. Vrijwilligers uit alle hoeken en gaten van de samenleving gaan buurtcentra, zorginstellingen en andere organisaties op 20 en 21 maart een extra handje toesteken.

 

Da's mooi. Maar het zou nog mooier zijn als die vrijwilligers ook daarna iets voor u zouden betekenen. Dus moet u zien hen tijdens die twee dagen daarvoor te interesseren. Hoe slaagt u daarin? Wat is ervoor nodig om vrijwilligers te binden en daardoor te behouden?

Workshops
Dat en meer hoort u tijdens de gratis workshop 'Van Binden naar Behouden' (of wel 'De kunst van het verleiden'). Met het oog op NLdoet wordt deze workshop tweemaal aangeboden:

• Donderdag 5 maart van 14.30 tot 16.30 uur
• Woensdag 11 maart van 14.30 tot 16.30 uur

Aanmelden
U kunt zich voor deze gratis workshop aanmelden bij het Trainingsbureau van PEP. Stuur een e-mail naar trainingsbureau@pepdenhaag.nl. En vermeld daarbij naam, organisatie, contactgegevens en de dag van uw voorkeur.

Bron: PEP Den Haag

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode