Xtra overhandigt convenant sociale wijkzorgteams aan wethouder Klein

19-02-2015 17:39

Op 18 februair heeft wethouder Karsten Klein (Zorg en Welzijn) uit handen van Joger de Jong (Raad van Bestuur Xtra) het getekende convenant over de sociale wijkzorgteams in ontvangst genomen.

De sociale wijkzorgteams coördineren in Den Haag de ondersteuning aan volwassenen met meerdere ernstige problemen. De kern van het sociale wijkzorgteam wordt gevormd door een nauwe samenwerking tussen gemeente en Haagse zorg- en welzijnsorganisaties. Nu de afspraken tussen de verschillende partijen zijn vastgelegd in een convenant, kunnen alle betrokken partijen de volgende stap zetten in het leveren van de juiste hulp en ondersteuning aan wie dat nodig heeft.

Bron: Xtra

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode