Yoga voor het goede doel

18-02-2015 17:46

Op zondag 22 februari is het Wereldyogadag. Over de hele wereld geven yoga-docenten op dezelfde tijd les voor het goede doel. Beginners en gevorderden in yoga kunnen op meerdere plaatsen in Den Haag aansluiten.

In het Parkhotel, Molenstraat 53, geven Manon Weimar en Melita Hoefnagel van 11.00 tot 13.00 uur yogales. De bijdrage is minimaal € 15 en de opbrengst gaat naar Microkrediet voor Moeders. Deze organisatie leent geld uit aan de allerarmste moeders in Azië. Hiermee kunnen zij een eigen bedrijfje starten, een eigen inkomen verdienen en zorgen voor hun gezin. Aanmelden: info@yogavoorieder.nl.

In het Haags Yogacentrum, De Sillestraat 13 is er les van Yvette Brus en Mirjam Klemann van 10.30 tot 12.30 uur. De bijdrage aan de les staat vrij en gaat geheel naar het schoolproject van de Tibetaanse boeddhistische monnik Tulku Sonam Choedup. Aanmelden: yogapuur@gmail.com.

Bron: Gemeente Den Haag

Terug

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode