Dieet advies

Dieet-advies is bedoeld voor mensen die vanwege uiteenlopende omstandigheden advies en begeleiding nodig hebben op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid. Veel mensen worden op advies van een behandelend arts doorgestuurd naar een diëtist. Dit kan zijn om verschillende reden. Zo zijn er diverse aandoeningen waar een voedings- of dieetadvies van essentieel belang is. Door in je voeding(spatroon) bepaalde zaken aan te passen kun je de aandoening op een gunstige manier beïnvloeden. 

Meer informatie over de Diëtist

Diëtisten in Den Haag

 • Dietistenpraktijk Sifa
  Centrum | Schildersbuurt

  Vaillantplein 7
  2526 HX  Den Haag
  Bekijk de kaart

  070 783 00 15 | 06 117 815 61
  info@dietistenpraktijk-sifa.nl
  www.dietistenpraktijk-sifa.nl

  "Heeft u overgewicht, sinds kort gehoord dat u diabetes heeft of wilt u gewoon advies over gezonde voeding en bent u op zoek naar deskundige begeleiding hierbij?  Dan bent u hier aan het juiste adres."

   

 • Diëtist in Den Haag
  Diverse locaties

  Diverse locaties in den Haag (o.a. Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Loosduinen, Mariahoeve, Segbroek, Scheveningen, Schilderswijk, Stationsbuurt, Wateringseveld)

  085 4011 237
  contact@dietistindenhaag.nl
  www.dietistindenhaag.nl

  "Wij, Monica, Valerie, Magda en Linda zijn ervaren en enthousiaste diëtisten. Ons spreekuur is een plek waar iedereen met vragen over voeding welkom is. Samen zoeken we naar de beste manier om het eetpatroon en de leefstijl te verbeteren."

   

 • Matoeta
  Escamp | Leyenburg

  Soesterbergstraat 81
  2546 XP Den Haag
  Bekijk de kaart

  070 366 78 70
  info@matoeta.nl
  www.matoeta.nl

  "Lekker in je vel zitten, dat wil iedereen. Maar soms is het moeilijk om in je eentje blijvende veranderingen in je leefstijl door te voeren. Matoeta, centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording in Den Haag biedt individuele en groepsbegeleiding op het gebied van voeding, dieet, gezondheid én persoonlijke ontwikkeling."

   

 • De Dieetwinkel
  Scheveningen | Duinoord

  Mirjam Bakker-van Dam
  Groot Hertoginnelaan 228
  2517 EX Den Haag
  Bekijk de kaart

  06 275 954 10
  mirjam@dedieetwinkel.nl
  www.dedieetwinkel.nl

  "Eet, proef en voel je goed! Bij ons kun je terecht alles wat je wilt weten over eten en diëten. Of je nu een speciaal dieet volgt, vegetarisch eet, klachten hebt of misschien minder medicijnen nodig wilt hebben. Wij bieden een duurzame oplossing voor al je gezondheidsklachten."

 • Mijnvoedingscoach.nl
  Scheveningen | Scheveningen

  Judith Schelling
  Vissershavenweg 63
  2583 DL Den Haag

  06-39825245
  judith@mijnvoedingscoach.nl
  www.mijnvoedingscoach.nl
   

  "Judith, jouw voedingscoach en dietist, begeleidt je bij het werken aan een gezond lijf!" Zoek je een professionele dietist in Den Haag? Ik ben dietist met kennis van de laatste ontwikkelingen en trends in voeding en dietetiek die jou daarbij begeleidt en coacht."

   

 • Praktijk voor dieet- en voedingsadvies
  Segbroek | Bomen- en Bloemenbuurt

  Marlou Bosma
  Beukstraat 94
  2565 ZD Den Haag
  Bekijk de kaart

  070 36 30 351
  mbosma@ziggo.nl
  www.marloubosma-dietist.nl

  "Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen bij o.a.: over- ondergewicht, suikerziekte (diabetes Mellitus), verhoogd cholesterol, maag en darmproblemen, eetstoornissen, lactose intolerantie, hartfalen, hypoglycaemie."

   

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode