Particuliere thuiszorg

Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.

 • Persoonlijke verzorging is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het eten of scheren
 • Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.
 • Begeleiding is ondersteuning bij het zelfstandig wonen op het gebied van praktische vaardigheden en de sociale redzaamheid\
 • Huishoudelijk hulp ondersteuning bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen 

Naar reguliere thuiszorg (vergoed door de Zorgverzekeringswet) bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Particuliere zorg. De thuiszorg die niet wordt gefinancierd vanuit de Zorgverzekeringswet. Dit betekent dat u zelf de rekening van de geleverde zorg dient te betalen. Een reden om voor particuliere zorg te kiezen, kan zijn dat u zelf (meer) behoefte heeft aan zorg, maar voor deze (meer uren aan) zorg geen CIZ-indicatie heeft gekregen.

Kosten Particuliere thuiszorg

De kosten voor particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van welke vorm van zorg wordt geboden. De tarieven liggen tussen de € 15 en € 60 per uur.

Bron: Atlas van Zorg & Hulp

Particuliere thuiszorginstellingen in Den Haag

 • Florence Allure

  "Florence Allure maakt het u mogelijk om uw leven voort te zetten zoals u dat gewend bent. U kiest namelijk zelf voor de zorg en service die naadloos aansluit bij uw levensstijl. Wie uw zorgverlener wordt, wanneer zij komt en wat u hiervoor wilt te betalen, dat bepaalt u zelf. Zo houdt u grip op uw leven. Dat wilt u toch ook?"

  Meer informatie

 • Zorg@home

  Zieken 137
  2515 SB Den Haag

  070 220 25 09
  info@zorgathome.nl
  www.zorgathome.nl

  "Zorg@home biedt thuiszorg op maat aan iedereen met een bepaalde zorgbehoefte. Thuiszorg waarbij professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke dienstverlening voorop staan. Als cliënt staat u bij ons op de eerste plaats. Zorg is iets heel persoonlijks, daarom zorgen wij ervoor dat u de hulp kunt ontvangen die precies bij uw persoonlijke situatie past.

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode