Verzorgingshuis

Een verzorgingshuis is een woonvoorziening voor mensen die vanwege ziekte of ouderdom niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er zijn mogelijkheden voor kortdurend en langdurend verblijf en er is een 24 uurs aanbod van verzorging (niet complexe) verpleging en/of begeleiding. Daarnaast bieden zij veelal (dag)activiteiten aan, maaltijdvoorziening en ondersteuning bij dagbesteding.

Voor wie?

Een verzorgingshuis is bedoeld voor mensen met een ziekte, handicap of beperkingen door ouderdom. Een verzorgingshuis verleent huisvesting, verzorging en begeleiding wanneer dit in de huidige woonsituatie niet meer mogelijk is. De reden hiervoor kan zijn dat men zichzelf onvoldoende kan helpen en/of omdat de hulp van familie/ naasten of van instanties niet meer toereikend is.

Lees meer over Verzorginghuis

 

Verzorgingshuizen in Den Haag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een Verpleeghuis en verzorgingshuis in Den Haag (ZH)

Servicepunten in Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van werk, zorg, jeugd of welzijn en komt er via www.denhaag.nl niet uit? Dan kan het Servicepunt u verder op weg helpen. Er zijn ruim 20 Servicepunten verspreid over de stad.

Over de site

De Atlas van Zorg in Den Haag is een online wegwijzer in de wereld van zorg en ondersteuning voor zorg- en hulpbehoevenden, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners in de regio Den Haag. 

Onderdeel van het landelijk platform Atlas van Zorg & Hulp

Volg Atlas van Zorg & Hulp

Facebook

Twitter

LinkedIn

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode